Temple Run

Temple Run 1.6.1

Race door oude tempels in dit opwindende spel

Temple Run is een verslavende running game voor iOS. Ren door tempels voor vallen om aan de vleesetende apen te ontkomen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Erg verslavend
  • Sfeervolle graphics
  • Veel items
  • Intuïtieve besturing

TEGEN

  • Weinig visuele afwisseling

Uitmuntend
8

Temple Run is een verslavende running game voor iOS. Ren door tempels voor vallen om aan de vleesetende apen te ontkomen.

Ren voor je leven!

Het spel start met een filmpje waarin de hoofdfiguur uit een tempel wordt gejaagd door een groep angstaanjagende, schreeuwende apen. Je moet nu letterlijk rennen voor je leven. De gameplay laat zich nog het best omschrijven als Usain Bolt meets Indiana Jones.

Onderweg verzamel je munten waarmee je power-ups, goodies en karakters ontgrendelt. Erg fijn dat je kunt upgraden zonder echt geld uit te geven, zoals bij veel freemium spellen (ben je ongeduldig, dan is het nog steeds mogelijk om je portemonnee te trekken).

Temple Run is erg verslavend. Keer op keer herstart je om je records te verbeteren en alle uitdagingen te voltooien.

Lekker blijven rennen

De bediening van Temple Run is erg simpel. Je kantelt je device om over de paden te rennen en veegt naar de zijkant om de bocht om te gaan. Veeg omhoog om te springen en naar beneden om ergens onderdoor te glijden.

Hoe ziet het eruit?


De 3D graphics van Temple Run zijn erg goed en doen nogal aan Indiana Jones denken. De bongo-soundtrack past goed bij de exotische sfeer. Het enige minpunt aan Temple Run is het gebrek aan variatie. Na een tijdje gaat die tempel toch wel wat vervelen en verlang je naar andere locaties.

Lol in de tempel

Temple Run is een snel en verslavend spel dat je telkens opnieuw wilt spelen.

Meeste downloads Utilities & Tools voor iphone

Meer
Temple Run

Download

Temple Run 1.6.1

Beoordelingen about Temple Run